Asparges suppe (Den nemme udgave)

Kategorier: Aftensmad
Tags:

En lyn-måde at lave en lækker og smagfuld suppe på. Den har masser af smag og er oplagt som natmad da den nemt kan varmes op.

Ingredienser
(4 personer)
  • 2 ds. Asparges snitter
  • 30 g smør
  • Cirka 6 spsk. hvedemel
  • 3 bouillonterninger
  • 2,5 dl fløde
  • 1 ps. Kød- og mel-boller

Fremgangsmåde

Åbn aspargesdåserne, hæld vandet i en skål (skal gemmes). Sørg for at aspargesene er afdryppet

Smelt smør i en gryde og svits/opløs bouillonterninger heri

Tilsæt aspargesvand og hvedemel (lidt af gangen) og rør rundt til melet er opløst

Tilsæt 1½ liter kogende vand

Kog ind – evt. jævn suppen til du har den rette tykkelse

Tilsæt fløde og smag til med salt og peber

Tilsæt asparges og lad suppen simre i 10 min

Tilføj kød- og melboller og varm igennem inden servering.