Hurtige wraps med rødbeder, æbler og friskost

Kategorier: Aftensmad, Frokost
Tags: , , ,

Disse små krabater giver, på trods af hvad man skulle tro, en rigtig god mæthed. To styk per mand er rigeligt til aftensmad. De kan også laves med mindre fyld og tages med på tur.

Ingredienser
(4 personer)
  • 200 g quinoa
  • 1 økologisk appelsin (saften + skrællen)
  • 75 g rosiner
  • 100 g hasselnødder
  • 4 mellemstore rødbeder
  • 1 pakke neutral ost cirka 200 g
  • 8 fuldkorns majstortillaer
  • 1/2 pose spinatblade
  • 2 avocadoer
  • 3 æbler

Fremgangsmåde

Quinoa:

Bring 5 dl vand i kog, tilsæt quinoa og salt. Lad den simre stille i 15 min eller til alt vandet er væk

Stil til side og køl af

 

Fyld:

Skræl rødbeder og skær i store stykker

Hak dem fint i en blender på pulse (de skal stadig have en grov struktur)

Tilsæt flødeost, salt og peber

Blend yderligere i 30 sek til fyldet har en grov konsistens

Smag til med salt og peber.

 

Skær avocado og æbler i små både

Hak og rist hasselnødderne

Vend den afkølede quinoa med appelsinskal og -saft, rosiner og hasselnødder

 

Anretning:

Smør rødbedefyld ud på tortilla (se billede nederst)

Lig spinatblade, quinoa, avocado og æbler ovenpå

rul tortilla’en, skær den over på midten og server.