Dahl med aubergine og tomat-agurk salat

Kategorier: Aftensmad
Tags:

Dahl er vel enkelt sagt en indisk linsegryde – en simpel vegetarisk ret, som mætter og smager rigtig godt.

Ingredienser
(4 personer)
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 aubergine
  • 1 chili
  • 300 g linser (røde eller gule)
  • 2 ds. hakkede tomater
  • 250 g cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • 2 dl. skyr
  • Evt. koriander
  • Evt. Lime

Fremgangsmåde

Dahl:

Løg og hvidløg skæres i små tern og steges gyldne i gryden.

Hak ligeledes aubergine og chili (gem lidt til salaten) og put i gryden, steg i et par minutter.

Tilsæt hakkede tomater og linser.

Lad det små simre i 20-25 min.

 

Salat:

Skær agurk og tomat i fine stykker.

Bland med skyr, salt, peber og chili.

 

Server Dahl med lidt lime saft og koriander over.