Syndig mørbradgryde med bacon og kartoffelmos

Kategorier: Aftensmad
Tags: , , , ,

Hold nu op en herre-ret! – ja køn har jeg ikke lige kunnet få den til at se ud men men men, svin på tre slags måder i samme ret. Mørbrad, cocktailpølser og naturens eget krydderi: bacon. Her er ikke sparet på noget – enjoy

Ingredienser
(4 personer)

  • 1 svinemørbrad
  • 250 g bacon
  • 150 g cocktailpølser
  • 1 liter madlavningsfløde
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 2 svinebouillonterninger
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 tsk. karry
  • 3 tsk. paprika
  • 1 kg kartofler
  • ½ liter mælk
  • 50 g smør

Fremgangsmåde

Mørbradgryde

Steg bacon på en pande

Brun svinemørbraden på panden

Kom Karry i en gryde og varm det kortvarigt op under omrøring (så det ikke brænder af)

Tilsæt tomatpure og svits i et lille minut

Tilsæt madlavnings- og piske-fløde samt bouillon

Tilsæt paprika, mørbrad, pølser og bacon

Kog op og lad det simre i ca. 45 minutter

Smag til med salt og peber

Kartoffelmos

Skræl kartofler og skær i mindre stykker

Kog kartoflerne uden slat i cirka 20 minutter

Hæld vandet fra og mos dem

Tilsæt smør og lidt mælk og pisk

Tilsæt mælk og pisk indtil du rammer den rette tykkelse

Smag til med slat og peber

 

0 Kommentarer

Spørgsmål, ændringsforslag eller ideer? Send en hilsen.