Selvom selve suppen er ret klassisk, så bliver den lige løftet lidt op af blærestigen med disse hjemmelavet sprøde kartoffel-chips, som smager super sammen med suppen.
(4 personer)
- 500 g kartofler
- 2 porre
- 1 løg
- 3 terninger bouillon
- 330 ml kokosmælk (2 små dåser)
- 1 pk. bacon
Fremgangsmåde
Sprøde kartofler:
Skræl kartofler.
Skær 3 af dem helt tynde på et mandolinjern.
Lig dem på en bageplade og pensel med olie og drys med salt og peber.
Bages i ovnen ved 180 grader i cirka 20 – 30 min eller til de alle er sprøde.
Suppe:
Skær resten af kartofler, porre og løg i store stykker.
Steg dem alle gyldne i en gryde med olie, cirka 2 -3 min.
Dæk næsten til med vand.
Tilføj bouillon og kokosmælken.
Lad det koge i cirka 20 min eller til kartoflerne er bløde.
Blend det hele fint med en stavblender.
Rist bacon på en pande.
Server suppe med bacon og sprøde kartofler på toppen.