Dahl er vel enkelt sagt en indisk linsegryde – en simpel vegetarisk ret, som mætter og smager rigtig godt.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 1 løg
 - 4 fed hvidløg
 - 1 aubergine
 - 1 chili
 - 300 g linser (røde eller gule)
 - 2 ds. hakkede tomater
 - 250 g cherrytomater
 - 1/2 agurk
 - 2 dl. skyr
 - Evt. koriander
 - Evt. Lime
 
Fremgangsmåde
Dahl:
Løg og hvidløg skæres i små tern og steges gyldne i gryden.
Hak ligeledes aubergine og chili (gem lidt til salaten) og put i gryden, steg i et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater og linser.
Lad det små simre i 20-25 min.
Salat:
Skær agurk og tomat i fine stykker.
Bland med skyr, salt, peber og chili.
Server Dahl med lidt lime saft og koriander over.
                                                    