Pastasalat med tun og æg

Kategorier: Aftensmad
Tags: , , ,

Når du er i det der jeg-er-sund-med-lyst-til-salat-humør men salaten gerne må være lidt spændende og være hurtig færdig.

Ingredienser
(4 personer)

  • 200 g fuldkornsskruer
  • 1 bundt asparges
  • 200 g ærter (Frost er ok)
  • 2 æg
  • 1 salathoved (eller spinat)
  • 6 cherrytomater
  • 2 dåser tun
  • Tilbehør: dressing

Fremgangsmåde

Kog pasta i letsaltet vand

Kog æg hårdkogte

Optø ærter

Knæk asparges og skær dem i små 4 cm stykker

Rens og skær salat i grove stykker

Skær tomater i kvarte

Lig skruerne i bunden og tilføj salat, tomat, asparges, tun, æg og ærter

Rør rundt og server