Brandvarm suppe til en kold aften. Denne er fyldt med grøntsager, kød og pasta – hvad kan gå galt?
Ingredienser
(4 personer)
- 2 løg
- 8 stk. blandende rodfrugter eks. gulerødder, selleri, persillerødder
- 500 g hakket oksekød
- 1 dåse tomatpure
- 1½ liter hønsebouillon (3 terninger)
- 2 fed hvidløg
- 250 g makaroni eller suppehorn
- 2 peberfrugter
Fremgangsmåde
Hak løg og skær rodfrugter i små tern og svits på en gryde
Tilføj kød og steg til kødet er færdigt
Tilsæt tomatpure, bouillon og hvidløg og lad det simre i 20 minutter
Kog pastaen
Smag suppen til med salt og peber
Tilsæt peberfrugt i små tern
Afdryp pastaen og tilføj til suppen
Servering
Serveres i dyb tallerken evt. med lidt brød til eller grønt på toppen