Dahl er vel enkelt sagt en indisk linsegryde – en simpel vegetarisk ret, som mætter og smager rigtig godt.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 1 aubergine
- 1 chili
- 300 g linser (røde eller gule)
- 2 ds. hakkede tomater
- 250 g cherrytomater
- 1/2 agurk
- 2 dl. skyr
- Evt. koriander
- Evt. Lime
Fremgangsmåde
Dahl:
Løg og hvidløg skæres i små tern og steges gyldne i gryden.
Hak ligeledes aubergine og chili (gem lidt til salaten) og put i gryden, steg i et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater og linser.
Lad det små simre i 20-25 min.
Salat:
Skær agurk og tomat i fine stykker.
Bland med skyr, salt, peber og chili.
Server Dahl med lidt lime saft og koriander over.