Egentlig kan denne opskrift bruges til alle de rodfrugter og kål typer du måtte gemme i køleskabet. Bare kog det hele og blend. I denne version har jo dog valgt at have fokus på Kartofler og grøntkål.
Opskriften giver en god stor portion så der er til to dage for to personer, og så en god portion til fryseren.
- 300 g frisk grønkål
- 3 løg
- 500 g kartofler
- 2 selleri
- 4 gulerødder
- 2 store hvidløg
- 5 Boullionterninger
- 1 dåse kokosmælk
Fremgangsmåde
Skyl grønkål, fjern stilken og skær i mindre stykker.
Skyl kartofler, selleri og gulerødder og skær i gode stykker.
Pil løg og hvidløg og skær i kvarte.
Lig det hele i gryden og hæl vand over så det lige dækker.
Tilføj bouillonterninger og lad det koge til rodfrugterne er bløde (cirka 20 min).
Blend det hele og tilsæt kokosmælk.
Kog ind i 10 – 15 min.
Smag til med slat og peber.
Server evt. med topping af bacontern eller ristede græskarkerner.