Grov- og squash-spaghetti med hvidløg & chili

Kategorier: Aftensmad
Tags: , ,

En enkel ret hvor de fleste spaghetti er udskiftet med “Squash-spaghetti”. Opskriften kræver er let men kræver dog en spiralizer-maskine.

Ingredienser
(4 personer)

  • 3 store squash
  • 200 g fuldkornsspaghetti
  • 6 fed hvidløg
  • 2chili uden kerner (eller med hvis du er sej)
  • 1 citron (skræl)
  • 2 peberfrugter
  • 2 løg
  • 2 forårsløg

Fremgangsmåde

Kog spaghetti i letsaltet vand

Skyl squash og “spiralize” den og lig i et dørslag

Skær hvidløg og chili uden kerner i tynde skiver

Skær peberfrugt, forårsløg i små stykker og løg i kvarte både

Steg hvidløg, chili, peberfrugt, forårsløg og løg gyldne på en pande

Når spaghettien er færdig hældes det varme vand over squash’en

Spaghetti og squash afdryppes og hældes i panden og det hele røres rundt med en lille smule olivenolie, salt/peber og citron skal og en lille smule citron saft