En enkel ret hvor de fleste spaghetti er udskiftet med “Squash-spaghetti”. Opskriften kræver er let men kræver dog en spiralizer-maskine.
Ingredienser
(4 personer)
- 3 store squash
- 200 g fuldkornsspaghetti
- 6 fed hvidløg
- 2chili uden kerner (eller med hvis du er sej)
- 1 citron (skræl)
- 2 peberfrugter
- 2 løg
- 2 forårsløg
Fremgangsmåde
Kog spaghetti i letsaltet vand
Skyl squash og “spiralize” den og lig i et dørslag
Skær hvidløg og chili uden kerner i tynde skiver
Skær peberfrugt, forårsløg i små stykker og løg i kvarte både
Steg hvidløg, chili, peberfrugt, forårsløg og løg gyldne på en pande
Når spaghettien er færdig hældes det varme vand over squash’en
Spaghetti og squash afdryppes og hældes i panden og det hele røres rundt med en lille smule olivenolie, salt/peber og citron skal og en lille smule citron saft