Pasta med rodfrugtcreme

Kategorier: Aftensmad
Tags: ,

Enkel pastaret med noget så atypisk med rodfrugter. Retten er hurtig at lave og smager rigtig godt.

Ingredienser
(4 personer)
  • 1 kg rodfrugter (bland hvad du har, dog undgå for mange gulerødder da de søder. Vælg eks. Selleri, jordskokker, pastinak og gulerødder)
  • 1 spsk. smør
  • 1 dl fløde
  • ½ bakke rucola
  • Evt. Parmasanost

Fremgangsmåde

Rodfrugterne skrælles og skæres solide stykker (eks. cirka 5 x 5 cm)

Kog rodfrugter i vand i cirka 15 min eller til rodfrugterne er møre

Kog pastaen

Hæld vand fra rodfrugter og tilsæt smør og “mas” rodfrugterne, tilsæt fløden løbende

Smag til med salt og peber

Hæld vandet fra pastaen og vend rodfrugtcremen i og rør forsigtigt rundt

Serveres med rucola og evt. ost på toppen