Enkel pastaret med noget så atypisk med rodfrugter. Retten er hurtig at lave og smager rigtig godt.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 1 kg rodfrugter (bland hvad du har, dog undgå for mange gulerødder da de søder. Vælg eks. Selleri, jordskokker, pastinak og gulerødder)
- 1 spsk. smør
- 1 dl fløde
- ½ bakke rucola
- Evt. Parmasanost
Fremgangsmåde
Rodfrugterne skrælles og skæres solide stykker (eks. cirka 5 x 5 cm)
Kog rodfrugter i vand i cirka 15 min eller til rodfrugterne er møre
Kog pastaen
Hæld vand fra rodfrugter og tilsæt smør og “mas” rodfrugterne, tilsæt fløden løbende
Smag til med salt og peber
Hæld vandet fra pastaen og vend rodfrugtcremen i og rør forsigtigt rundt
Serveres med rucola og evt. ost på toppen