Hold nu op en herre-ret! – ja køn har jeg ikke lige kunnet få den til at se ud men men men, svin på tre slags måder i samme ret. Mørbrad, cocktailpølser og naturens eget krydderi: bacon. Her er ikke sparet på noget – enjoy
Ingredienser
(4 personer)
- 1 svinemørbrad
- 250 g bacon
- 150 g cocktailpølser
- 1 liter madlavningsfløde
- 2,5 dl. piskefløde
- 2 svinebouillonterninger
- 1 lille dåse tomatpure
- 1 tsk. karry
- 3 tsk. paprika
- 1 kg kartofler
- ½ liter mælk
- 50 g smør
Fremgangsmåde
Mørbradgryde
Steg bacon på en pande
Brun svinemørbraden på panden
Kom Karry i en gryde og varm det kortvarigt op under omrøring (så det ikke brænder af)
Tilsæt tomatpure og svits i et lille minut
Tilsæt madlavnings- og piske-fløde samt bouillon
Tilsæt paprika, mørbrad, pølser og bacon
Kog op og lad det simre i ca. 45 minutter
Smag til med salt og peber
Kartoffelmos
Skræl kartofler og skær i mindre stykker
Kog kartoflerne uden slat i cirka 20 minutter
Hæld vandet fra og mos dem
Tilsæt smør og lidt mælk og pisk
Tilsæt mælk og pisk indtil du rammer den rette tykkelse
Smag til med slat og peber