Fiskeburger med spidskål og ærtepesto

Kategorier: Aftensmad
Tags: , , ,

En lidt sjovere måde at spise fisk på. Fungere rigtig godt som junk 🙂

Ingredienser
(4 personer)
  • 1 spidskål
  • 2 håndfulde blandet salat
  • 2 avocado
  • 8 små rødspættefileter
  • 3 spsk. rugmel
  • 200g ærter
  • 30 g parmesanost
  • 25 g smuttede mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 4 burgerboller

Fremgangsmåde

Snit spidskålen og vend den med 1 tsk. salt og 1 tsk. sukker og kram det godt. Tilføj den blandede salat og rør rundt

Vend rødspættefileterne i rugmel og krydr dem med salt og peber

Varm olie op på panden og steg rødspætterne i ca. 3 min på hver side – eller til de er flotte gyldne

Kom ærter, reven parmesanost, hakkede mandler, presset hvidløg og olivenolie i en blender og kør til en grov pesto-ting

Skær avocadoen i slices og anret som på billedet