Grøntsags lasagne med svampe og spinat

Kategorier: Aftensmad
Tags: , ,

Traditionel lasagne, dog er kød skiftet ud med svampe og spinat – og det smager lækkert

Ingredienser
(4 personer)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 800 g blandet svampe
  • 400 g spinat
  • lasagneplader
  • Revet ost

Bechamelsauce

  • 25 g smør
  • 3 spsk. mel
  • 5 dl mælk
  • muskatnød

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader

Hak løg og hvidløg fint

Hak svampe og spinat groft

Sauter løg og hvidløg i olie på en pande til de er klare

Tilføj spinat og sauter videre til spinaten falder sammen og væske forsvinder

Pandens indhold hældes over i en skål
Sauter svampene på samme pande med frisk olie, til de er gyldne

Krydr med salt og peber og tilføj løg, hvidløg og spinat på panden
Lav bechamelsauce ved at smelte smørret i en gryde

Tilsæt mel (lidt af gangen) og rør det grundigt til der ikke er klumper

Tilsæt mælk og rør til klumperne er væk og tilsæt til sidst ost, salt, peber og muskatnød

 

Kom lidt af svampefyldet i et ovnfast fad og tilsæt lidt bechamelsauce og plader oven på

– fortsæt til alt fyldet er brugt

Slut af med bechamelsauce og ost

Bages i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter

0 Kommentarer

Spørgsmål, ændringsforslag eller ideer? Send en hilsen.