Indgredienser
Bund
- 0,5 stk hvidkålhoved
- 3 stk gulerødder, (Evt. andre rodfrugter, så som persillerod/pastinak eller knoldselleri)
- 6 stk æg
Sauce
- 1 stk dåse flåede tomater
- 1 stk dåse tomatpure
- Oregano
- Salt + peber
- Evt. frisk basilikum
Topping
- 500 gram hakket okse
- 4 stk gulerødder
- 2 stk løg
- 3 stk fed hvidløg
- Salt + peber
- Revet ost.
1. Bunden
Tænd ovnen på 200 grader.
Start med at rive hvidkål og grønsager i en foodprocessor.
Bland derefter æg i og rør godt igennem.
Læg derefter et lag på 1 cm på en bageplade med bage papir (evt. på bagepapir på en rist).
Bages i ovnen til ”sprød” ca. 20 min på 200 grader, men afhængig af størrelse og ovn.
2. Topping
Put alt ting til saucen i en gryde og kog ind, til massen er tyk.
Smør saucen ud over pizza bunden.
Put resten af fyldet på pizzaen.
Bages yderligere 15 min i ovnen.
Pyntes med revet parmesan og noget overskydende basilikum, eller andre lækre krydderurter.