Paleo Pizza

Kategorier: Aftensmad
Tags: , ,

Indgredienser

Bund

  • 0,5 stk hvidkålhoved
  • 3 stk gulerødder, (Evt. andre rodfrugter, så som persillerod/pastinak eller knoldselleri)
  • 6 stk æg

Sauce

  • 1 stk dåse flåede tomater
  • 1 stk dåse tomatpure
  • Oregano
  • Salt + peber
  • Evt. frisk basilikum

Topping

  • 500 gram hakket okse
  • 4 stk gulerødder
  • 2 stk løg
  • 3 stk fed hvidløg
  • Salt + peber
  • Revet ost.

1. Bunden

Tænd ovnen på 200 grader.
Start med at rive hvidkål og grønsager i en foodprocessor.
Bland derefter æg i og rør godt igennem.
Læg derefter et lag på 1 cm på en bageplade med bage papir (evt. på bagepapir på en rist).
Bages i ovnen til ”sprød” ca. 20 min på 200 grader, men afhængig af størrelse og ovn.

2. Topping

Put alt ting til saucen i en gryde og kog ind, til massen er tyk.
Smør saucen ud over pizza bunden.
Put resten af fyldet på pizzaen.
Bages yderligere 15 min i ovnen.
Pyntes med revet parmesan og noget overskydende basilikum, eller andre lækre krydderurter.