En lidt sjovere måde at spise fisk på. Fungere rigtig godt som junk 🙂
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 1 spidskål
- 2 håndfulde blandet salat
- 2 avocado
- 8 små rødspættefileter
- 3 spsk. rugmel
- 200g ærter
- 30 g parmesanost
- 25 g smuttede mandler
- 1 fed hvidløg
- 4 burgerboller
Fremgangsmåde
Snit spidskålen og vend den med 1 tsk. salt og 1 tsk. sukker og kram det godt. Tilføj den blandede salat og rør rundt
Vend rødspættefileterne i rugmel og krydr dem med salt og peber
Varm olie op på panden og steg rødspætterne i ca. 3 min på hver side – eller til de er flotte gyldne
Kom ærter, reven parmesanost, hakkede mandler, presset hvidløg og olivenolie i en blender og kør til en grov pesto-ting
Skær avocadoen i slices og anret som på billedet