Ca 4 pers.
Ingredienser
Svampesauce
- 400 g kyllingeinderfileter
- 500 g blandede svampe
- 3 rødløg i tynde både
- 3 fed hvidløg
- 1/4 l madlavningsfløde
- 1 ds kokosmælk
- 2 bouillonterninger
- Paprika, basilikum, salt og peber
Grønsagsspaghetti
- 6 gulerødder i spaghettitynde strimler
- 1 squash i spaghettitynde strimler
- 1/4 stk hvidkål eller spidskål
1. Svampesauce
Skær kyllingen i solide stykker og steg dem på panden (Krydder dem gerne).
Fjern kyllingen fra panden og tilføj svampe i kvarte, rødløg i små stykker og steg gyldne.
Tilsæt kyllingen, fløden og kokosmælk efter behov.
Krydder saucen med bouillonterningerne, salt, peber, paprika og basilikum.
Lad den kog ind så den bliver cremet.
2. Grønsagsspaghetti
Lav tynde gulerodsstrimler med en kartoffelskræller
Skær kålen i fine strimler.
Lav squash pasta med en “pasta maskine”.
Koges kortvarigt i saltet vand.
3. Servering
Når vandet er hældt fra grøntsagerne kan disse blandes ned i saucen.
Alternativt kan man fint anrette spaghettien og hælde saucen over.