Indgredienser – til 2 personer
Fyld
- 250 g Laksfilet (eller frossen, optøet)
- 200 g aubergine
- 100 g rucola
- 150 g svampe
- 20 g ost
Creme
- (Blev lavet på slum)
- 1 fed hvidløg
- Creme frasiche
- Græsk yougurt
- Sennep
- Lidt flydende chili
- Karry
- (sikkert mere…)
1. Fyld
Skær aubergine i 1 cm stykker og steg dem på panden i olie.
Drys med salt + peber og vend dem løbende.
Drys lidt ost på 4 af auberginerne og lad det smelte.
Alternativt kan de pensles på begge sider med olie og laves i ovnen – ca. 1/2 time ved 225 grader.
2. Creme
Really don’t now – bland ingredienserne til det smager godt 🙂
3. Fisken og svampe
Del tunen i 4 stykkerog steg dem ved middelhøj varme.
Drys med salt og peber.
Fisken må gerne være let rosa indeni.
Steg svampene gyldne med lidt blandet krydderi.
4. Anret
Anret portionsvis med rucola i bunden, Auberginer, creme, laks, svampe og creme igen.
Evt. flere lag.
Lig aubergine med smeltet ost øverst som afslutning.