Hakkebøf med æbler, jordskokker og svampe

Kategorier: Aftensmad
Tags: , ,

En klassisk hakkedreng tilført en lækker saute. Især æblerne “søder” retten op. Frisk og lækker.

Ingredienser
(4 personer)
  • 500 g hakke oksekød
  • evt. krydderurter
  • 300 g jordskokker
  • 500 g svampe – gerne blandede sorter
  • 2 æbler
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. haselnødder

Fremgangsmåde

Skrub jordskokker og skær i tynde skiver

Rens svampe og skær i kvarte

Skær æbler i tynde både

Pil løg og skær i både

Hak hasselnødder

 

Rist jordskokker på panden et par minutter ved jævn varme

Tilsæt svampe, løg, æbler

Krydr med salt og peber og drys hakkede hasselnødder over

 

Bland kød med krydderurter og form 4 bøffer

Krydr med salt og peber

Steg bøfferne i cirka 3 min på hver side

 

Anret og server evt. med stegte løg oven på hakkebøffen