En klassisk hakkedreng tilført en lækker saute. Især æblerne “søder” retten op. Frisk og lækker.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 500 g hakke oksekød
- evt. krydderurter
- 300 g jordskokker
- 500 g svampe – gerne blandede sorter
- 2 æbler
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. haselnødder
Fremgangsmåde
Skrub jordskokker og skær i tynde skiver
Rens svampe og skær i kvarte
Skær æbler i tynde både
Pil løg og skær i både
Hak hasselnødder
Rist jordskokker på panden et par minutter ved jævn varme
Tilsæt svampe, løg, æbler
Krydr med salt og peber og drys hakkede hasselnødder over
Bland kød med krydderurter og form 4 bøffer
Krydr med salt og peber
Steg bøfferne i cirka 3 min på hver side
Anret og server evt. med stegte løg oven på hakkebøffen