Indgredienser
Bolle
- 4 blade spidskål
 - 2 gulerødder
 - 1/2 squash
 - Sesamfrø
 - Hørfrø
 - Solsikkekerner
 - 2 æg
 
2. Tzatiki
- 1 liter A38 eller Græsk youghurt
 - 1 agurk
 - 3 fed hvidløg
 
Fyld
- Max 300 g hakket kylling
 - 1 æg
 - 1 pose mozerella
 - 1/2 squash
 - 1 rødløg
 - Syltede agurker
 - Blandet salat
 - Ketchup
 
1. Boller
Blend alle ingredienserne.
Bages i ovnen ved 180 i 20 min (Kan alternativt steges – men det er langt nemmere at lave store “boller” i ovnen).
2. Tzatiki
Sæt kaffefiltre i en si over en skål.
Fordel A38 i kaffefiltrene og stil til afdrypning i køleskab så længe som muligt (op til 10 timer).
Riv agurken groft.
Knug akurken for at fjerne væsken.
Bland med A38, salt og peber.
3. Fyld
Bland kylling, et 1/2 løg, 1 æg og lidt hørfrøi en skål.
Lav kyllingebøfferne på panden.
Anret burgerne.
4. Andret
Anrettes med salat i bunden
                                                    

