Indgredienser
Bolle
- 4 blade spidskål
- 2 gulerødder
- 1/2 squash
- Sesamfrø
- Hørfrø
- Solsikkekerner
- 2 æg
2. Tzatiki
- 1 liter A38 eller Græsk youghurt
- 1 agurk
- 3 fed hvidløg
Fyld
- Max 300 g hakket kylling
- 1 æg
- 1 pose mozerella
- 1/2 squash
- 1 rødløg
- Syltede agurker
- Blandet salat
- Ketchup
1. Boller
Blend alle ingredienserne.
Bages i ovnen ved 180 i 20 min (Kan alternativt steges – men det er langt nemmere at lave store “boller” i ovnen).
2. Tzatiki
Sæt kaffefiltre i en si over en skål.
Fordel A38 i kaffefiltrene og stil til afdrypning i køleskab så længe som muligt (op til 10 timer).
Riv agurken groft.
Knug akurken for at fjerne væsken.
Bland med A38, salt og peber.
3. Fyld
Bland kylling, et 1/2 løg, 1 æg og lidt hørfrøi en skål.
Lav kyllingebøfferne på panden.
Anret burgerne.
4. Andret
Anrettes med salat i bunden