Paleo Burger

Kategorier: Aftensmad
Tags: ,

Indgredienser

Bolle

  • 4 blade spidskål
  • 2 gulerødder
  • 1/2 squash
  • Sesamfrø
  • Hørfrø
  • Solsikkekerner
  • 2 æg

2. Tzatiki

  • 1 liter A38 eller Græsk youghurt
  • 1 agurk
  • 3 fed hvidløg

Fyld

  • Max 300 g hakket kylling
  • 1 æg
  • 1 pose mozerella
  • 1/2 squash
  • 1 rødløg
  • Syltede agurker
  • Blandet salat
  • Ketchup

1. Boller

Blend alle ingredienserne.
Bages i ovnen ved 180 i 20 min (Kan alternativt steges – men det er langt nemmere at lave store “boller” i ovnen).

2. Tzatiki

Sæt kaffefiltre i en si over en skål.
Fordel A38 i kaffefiltrene og stil til afdrypning i køleskab så længe som muligt (op til 10 timer).
Riv agurken groft.
Knug akurken for at fjerne væsken.
Bland med A38, salt og peber.

3. Fyld

Bland kylling, et 1/2 løg, 1 æg og lidt hørfrøi en skål.
Lav kyllingebøfferne på panden.
Anret burgerne.

4. Andret

Anrettes med salat i bunden