Indgredienser
Bund
- 80 g mandler
- 80 g hørfrø
- 80 g solsikkekerner
- 2 stk æg
- 25 g (smør, ghee, kokosolie, olivenolie)
- Lidt salt
Fyld
- ½ bundt broccoli i buketter
- ca. 150-200 g. champignon i halve
- ca. 150 g. skinke i tern
- 1 stort løg i ringe
- 1 tsk. karry
- ½ tsk. salt
- peber
- lidt fedtstof til svitsning.
- 2½ dl. mælk
- 3 æg
1. Dejen
Mandler, hørfrø og solsikkekerner males til mel i en blender.
Alle ingredienser blandes sammen.
Dejen presses ned i en tærteform.
Bunden bages 15 min i en forarmet oven på 160 C
2. Fyldet
Broccolibuketterne koges i letsaltet vand i 5 min. og hældes i en si til afdrypning.
Løgringene og champignon svitses i lidt fedtstof sammen med karry.
Broccoli, løg, champignon og skinke fordeles i den forbagte bund.
Mælk, æg, salt og peber piskes sammen og hældes over fyldet.
Tærten bages ved 160 grader i ca. 35-45 min. til æggemassen er stivnet.