Paleo tærte

Kategorier: Aftensmad, Frokost, Sidedish
Tags: , ,

Indgredienser

Bund

  • 80 g mandler
  • 80 g hørfrø
  • 80 g solsikkekerner
  • 2 stk æg
  • 25 g (smør, ghee, kokosolie, olivenolie)
  • Lidt salt

Fyld

  • ½ bundt broccoli i buketter
  • ca. 150-200 g. champignon i halve
  • ca. 150 g. skinke i tern
  • 1 stort løg i ringe
  • 1 tsk. karry
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • lidt fedtstof til svitsning.
  • 2½ dl. mælk
  • 3 æg

1. Dejen

Mandler, hørfrø og solsikkekerner males til mel i en blender.
Alle ingredienser blandes sammen.
Dejen presses ned i en tærteform.
Bunden bages 15 min i en forarmet oven på 160 C

2. Fyldet

Broccolibuketterne koges i letsaltet vand i 5 min. og hældes i en si til afdrypning.
Løgringene og champignon svitses i lidt fedtstof sammen med karry.
Broccoli, løg, champignon og skinke fordeles i den forbagte bund.
Mælk, æg, salt og peber piskes sammen og hældes over fyldet.
Tærten bages ved 160 grader i ca. 35-45 min. til æggemassen er stivnet.