Den her ret er seriøs mega nem, og den smager rigtig godt. Når du har lyst til at spise, meget og godt.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 150 g chorizopølse
- 400 g risottoris
- 300-400 g svampe
- 3 skalotteløg
- Et skavt hvidvin
- 1 liter boullion (vand + 3 boullion terninger)
- Evt. parmesan
Fremgangsmåde
Steg finthakket skaletteløg gyldne i en gryde og tilsæt ris cirka 2-3 min.
Tilsæt boullion’en og lad det koge under låg i 20 min – eller til væsken er væk.
Steg svampe på panden i olie.
Tilføj chorizopølse i skiver.
Tag svampe og pølser af panden.
Hæld hvidvin i panden og kog af.
Tilsæt ris og vend svampe og pølser i.
Server straks – evt. med parmesan drysset over.