Risotto med svampe og chorizopølse

Kategorier: Aftensmad
Tags:

Den her ret er seriøs mega nem, og den smager rigtig godt. Når du har lyst til at spise, meget og godt.

Ingredienser
(4 personer)
  • 150 g chorizopølse
  • 400 g risottoris
  • 300-400 g svampe
  • 3 skalotteløg
  • Et skavt hvidvin
  • 1 liter boullion (vand + 3 boullion terninger)
  • Evt. parmesan

Fremgangsmåde

Steg finthakket skaletteløg gyldne i en gryde og tilsæt ris cirka 2-3 min.

Tilsæt boullion’en og lad det koge under låg i 20 min – eller til væsken er væk.

Steg svampe på panden i olie.

Tilføj chorizopølse i skiver.

Tag svampe og pølser af panden.

Hæld hvidvin i panden og kog af.

Tilsæt ris og vend svampe og pølser i.

 

Server straks – evt. med parmesan drysset over.