Laks med grov pasta, hytteost og sesamdrys

Kategorier: Aftensmad
Tags: , , ,

Laks er altid godt – med denne ret får du et sundt og let måltid med stegt laks og grov pasta, grøntsager og den nemmeste “sauce” nemlig hytteost.

Ingredienser
(4 personer)
  • 500 g laksefilet med skind
  • 250 g frisk fuldkornspasta
  • 1 broccoli
  • 1/2 knoldselleri i stave
  • 200 g Hytteost (lille bæger)
  • 4 spsk sesamfrø

Fremgangsmåde

Skær laksen i 4 ens stykker

Varm panden op og tilføj lidt olie

Steg laksen med skindsiden nedad i ca. 10 min

Vend og steg på kødsiden til laksen er gennemstegt

Bring vand med salt i kog

Kog pastaen i cirka 2 min

Tilsæt broccoli i buketter og kog i yderligere 3 min

Tilsæt selleristave og kog i yderligere 2 min

Hæld vandet fra

Servers pastablandingen med laks på toppen og drys med sesamfrø, lig hytteost ved.