Fiskefileter med rodfrugtfritter

Kategorier: Aftensmad
Tags: , , ,

Klassisk ret med et twist af persille.

Ingredienser
(4 personer)
  • 8 Friske rødspættefileter (Eller rødtunge eller anden fladfisk)
  • 1 æg
  • 3 dl rasp
  • 4 spsk. hakket persille
  • 1 kg kartofler
  • 4 persillerødder
  • 5 gulerødder

Fremgangsmåde

Rens kartofler

Skræl persillerødder og gulerødder

Skær alle rodfrugter i pomme frites størrelser (Gerne store, da de skrumper en del i ovnen)

Vend dem med oregano, salt, peber og olie

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 45-50 minutter

 

Blend rasp og persille med salt og peber

Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og rasp

Steg på pande i olie

 

Serveres evt. med remoulade.

0 Kommentarer

Spørgsmål, ændringsforslag eller ideer? Send en hilsen.