Søde kartoffel suppe med bacon og græskarkerner

Kategorier: Aftensmad
Tags: , ,

4 pers.
Indgredienser

Suppe

  • 1 kg. søde kartofler
  • 2 løg
  • 1 æble
  • Chili
  • ½ dåse kokosmælk
  • Et skvæt citronsaft eller lime
  • Et skvæt piskefløde
  • 2 Bouillonterninger

Topping

  • 100 g bacon i skiver
  • 100 g græskarkerner

1.

Skræl og hak søde kartofler, æbler og løg.
De skæres alle i store tern og kommes i lidt kogende vand (vandet skal kun lige dække )
De koges i 50 min under låg sammen med chili, salt, peber og bouillonterninger.

2.

Når ternene er kogt bløde blendes de med en stavblender.
Tilsæt citron, kokosmælk og evt. lidt fløde.
Lad det simre i 10-20 min.

3.

Steg først bacon gyldent og herefter solsikkekerner.

IMG_0530