Lasagne

Kategorier: Aftensmad
Tags: ,

Lasagne lavet efter Paleo regler og er derved uden pasta.

Indgredienser

Lasagneplader

  • 4 æg
  • 125 g philadelphia
  • 5 store spsk HUSK
  • 1 tsk oregeno

Bechamelsauce

  • 1 1/2 dl fløde
  • 50 g revet ost
  • 1/2 tsk muskatnød
  • Salt + peter

Kødsovs

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 800 g hakket oksekød
  • 2 dåser flåede tomater
  • Oregano
  • Basilukim
  • 1/2 fl. Rødvin
  • Lidt fløde
  • 150-200g hakket ost til toppen
  • og hvad man ellers syntes

1. Lasagneplader

Opvarm ovnen til 150 grader.
Pisk æggene luftig med en håndpisker og tilsæt resten af ingredienserne.
Sørg for at HUSK er pisker godt ud i massen så der ikke er klumper.
Kom dejen over på bagepladen og fordel jævnt (Mængden passer til en bageplade).
Bag i 15 min.

Tag pladen ud og afkøl.
Skær “pladerne” ud så de passer i størrelsen.

2.Bechamelsauce

Giv fløden et hurtigt opkog.
tilsæt ost og lad den smelte.
Tilsæt muskatnød, salt og peber.

3. Kødsovs

Lav en lækker kødsovs.
Jo længere den koger ind jo bedre.