Laks er altid godt – med denne ret får du et sundt og let måltid med stegt laks og grov pasta, grøntsager og den nemmeste “sauce” nemlig hytteost.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 500 g laksefilet med skind
- 250 g frisk fuldkornspasta
- 1 broccoli
- 1/2 knoldselleri i stave
- 200 g Hytteost (lille bæger)
- 4 spsk sesamfrø
Fremgangsmåde
Skær laksen i 4 ens stykker
Varm panden op og tilføj lidt olie
Steg laksen med skindsiden nedad i ca. 10 min
Vend og steg på kødsiden til laksen er gennemstegt
Bring vand med salt i kog
Kog pastaen i cirka 2 min
Tilsæt broccoli i buketter og kog i yderligere 3 min
Tilsæt selleristave og kog i yderligere 2 min
Hæld vandet fra
Servers pastablandingen med laks på toppen og drys med sesamfrø, lig hytteost ved.