Så kan det vist ikke gøres nemmere – hurtig ret med kylling i lækker sund “sovs”.
Ingredienser
(4 personer – Små portioner)
(4 personer – Små portioner)
- 450 g kylling
- 1 ds hakket tomat
- 2 porre
- 1 terning hønsebouillon
- 1 lille ds kokosmælk
- 2 tsk chilisovs (eller mere, smag selv til)
- Paprika
- Timian
Salat
- 200 g rucola/salat/spidskål
- 8 cherrytomater
- 1 tsk olivenolie
- 2 tsk balsamico
Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i tern, drys med salt og peber og brun dem på en pande
Når næsten færdige tilføj da porre, skåret i små cirkler
Tilsæt tomat, chili, bouillon, kokosmælk, paprika og timian
Lad det koge godt i 5 – 7 min, så sovsen er kogt lidt ind
Smag til med salt og peber – hvis nødvendigt
Serveres straks med finthakket salat og tomater (der er overhældt med olie, balsamico og lidt salt)
Alternativt kan retten serveres med ris