En lyn-måde at lave en lækker og smagfuld suppe på. Den har masser af smag og er oplagt som natmad da den nemt kan varmes op.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 2 ds. Asparges snitter
- 30 g smør
- Cirka 6 spsk. hvedemel
- 3 bouillonterninger
- 2,5 dl fløde
- 1 ps. Kød- og mel-boller
Fremgangsmåde
Åbn aspargesdåserne, hæld vandet i en skål (skal gemmes). Sørg for at aspargesene er afdryppet
Smelt smør i en gryde og svits/opløs bouillonterninger heri
Tilsæt aspargesvand og hvedemel (lidt af gangen) og rør rundt til melet er opløst
Tilsæt 1½ liter kogende vand
Kog ind – evt. jævn suppen til du har den rette tykkelse
Tilsæt fløde og smag til med salt og peber
Tilsæt asparges og lad suppen simre i 10 min
Tilføj kød- og melboller og varm igennem inden servering.