Jeg vil ikke lyve… helt, men denne ret er jo næsten sund. Vi bruger grov pasta, fløde med lav fedtprocent og masser af porre. Et lækkert næsten-sundt junk måltid.
Ingredienser
(4 personer)
(4 personer)
- 3 porre
- 1 løg
- 200 g røget laks
- 1 bundt frisk dild (eller et brev tørret)
- 400 g grov pasta
- 1 fed hvidløg
- 1 dl grøntsags bouillon (en terning)
- 1 1/2 dl fløde
Fremgangsmåde
Rens porre og skær dem i ringe
Hak løget i små tern
Skær laksen i mindre mundrette stykker
Hak dilden
Kog pasta
Svits løg, porre og presset hvidløg uden det tager farve
Tilsæt laks, bouillon og fløde og kog op
Smag til med salt og peber
Vend hakket dild i saucen
Server på tallerken – eller hæld pastaen i saucen og rør sammen.