Lasagne lavet efter Paleo regler og er derved uden pasta.
Indgredienser
Lasagneplader
- 4 æg
- 125 g philadelphia
- 5 store spsk HUSK
- 1 tsk oregeno
Bechamelsauce
- 1 1/2 dl fløde
- 50 g revet ost
- 1/2 tsk muskatnød
- Salt + peter
Kødsovs
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 800 g hakket oksekød
- 2 dåser flåede tomater
- Oregano
- Basilukim
- 1/2 fl. Rødvin
- Lidt fløde
- 150-200g hakket ost til toppen
- og hvad man ellers syntes
1. Lasagneplader
Opvarm ovnen til 150 grader.
Pisk æggene luftig med en håndpisker og tilsæt resten af ingredienserne.
Sørg for at HUSK er pisker godt ud i massen så der ikke er klumper.
Kom dejen over på bagepladen og fordel jævnt (Mængden passer til en bageplade).
Bag i 15 min.
Tag pladen ud og afkøl.
Skær “pladerne” ud så de passer i størrelsen.
2.Bechamelsauce
Giv fløden et hurtigt opkog.
tilsæt ost og lad den smelte.
Tilsæt muskatnød, salt og peber.
3. Kødsovs
Lav en lækker kødsovs.
Jo længere den koger ind jo bedre.