Indgredienser
Fyld
- 3 gulerødder
- 2 peberfrugt
- 1 chili
- 1 løg
- 250 g champignon
- 250 g hakket oksekød
- 3 fed hvidløg
- 1 ds hakket tomat
- 1 ds tomat pure
- ½ fl. Rødvin
- 1 bouillonterning
- ¼ piskefløde
- Evt. revet ost på toppen
Bechamelsauce
- 1 1/2 dl fløde
- 50 g revet ost
- 1/2 tsk muskatnød
- Salt + peber
1. Fyld
Hak alle ingredienser fint.
Steg gulerødder, peber, chili og løg i en stor gryde.
Hæld fra og steg champions ”tørre”.
Hæld fra og steg oksekødet gyldent.
Bland det hele og tilføj resten af ingredienserne.
Kog ind, gerne i flere timer.
Skær auberginer i skiver lig dem til tørre på køkkenrulle til senere brug
2.Bechamelsauce
Giv fløden et hurtigt opkog.
tilsæt ost og lad den smelte.
Tilsæt muskatnød, salt og peber.
3. Andret
Smør et fad med lidt olie.
Lig kødsovs i bunden, lig aubergine over.
På de øverste to lag lig da bechamelsovs.
Evt. revet ost på toppen