Meatza med svampetopping

Kategorier: Aftensmad
Tags: ,

2 sultne personer

Ingredienser

Bund

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 1 spsk Dijonsennep
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk HUSK

Topping

  • 200 g markchampignon
  • 1 stort rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • Timian (Evt. friskt)
  • Tomatsauce (1 ds. flåede tomater + 1 ds. tomat pure)
  • Serranoskinke
  • Revet ost

1. Bund

Hak løg fint og bland alle ingredienser sammen i en skål.
Lad farsen stå og trække lidt.
Bred den ud på en bradepande med bagepapir, brug en dejspartel.
Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
(Den kommer til at væske godt, så måske der skal skiftes bagepapir halvejs)

2.Topping

Lav en lækker tomat sauce med flåede tomater, tomat pure og masser af krydderier, lad den koge godt ind.

Skær løg i skiver og steg i olie sammen med timian.
Skal steges bløde og ikke brune.
Fjern løg fra panden.

Steg svamps med hvidløg, salt, peer og evt. paprika.
Når svampene er gyldne tilføjes løg igen.

3. Anret

Når bunden er bagt, tages den ud og smøres med tomatsauce.
Lig ost oven på og bag i ovnen til osten er smeltet.

Rist serranoskine lidt på panden.

Når osten er smeltet tages bunden ud af ovnen.
løg og svampe ligges ovenpå.
Lig serranoskine øverst og server.