En ret som er svær at forstå ikke er fyldt med fløde, for hold op den smager til. Enjoy
(4 personer)
- 500 g kyllingefilet
- 1 løg
- 250 g champignon
- 250 g blandet svampe
- 1 squash
- 3 fed hvidløg
- 2 små dåser kokosmælk
- 2 terninger grøntsagsboullion
- Ris
Fremgangsmåde
Sæt ris over
Skær kyllingen i gode stykker
Hak løget fint
Skær champignonerne kvarte og resten af svampene i gode stykker
Skær squash i stykker
Steg løg og de pressede hvidløg i en stor gryde
Tilsæt kylling og steg stykkene gyldne
Tilsæt champignon, svampe og squash
Der burde være lidt væske fra svampe – tilsæt de 2 dåser kokosmælk
Tilsæt de 2 boullionterninger og lad det koge lidt ind – Cirka 5 – 10 min
Smag til med salt og peber og jævn evt. for at give saucen lidt tykkelse
Servers i en skål med ris – evt. en dusk grønt på toppen, for ja ærligt, det er ikke den smukkeste ret