Kylling i cremet svampesauce med ris

Kategorier: Aftensmad
Tags: ,

En ret som er svær at forstå ikke er fyldt med fløde, for hold op den smager til. Enjoy

Ingredienser
(4 personer)
  • 500 g kyllingefilet
  • 1 løg
  • 250 g champignon
  • 250 g blandet svampe
  • 1 squash
  • 3 fed hvidløg
  • 2 små dåser kokosmælk
  • 2 terninger grøntsagsboullion
  • Ris

Fremgangsmåde

Sæt ris over

Skær kyllingen i gode stykker

Hak løget fint

Skær champignonerne kvarte og resten af svampene i gode stykker

Skær squash i stykker

Steg løg og de pressede hvidløg i en stor gryde

Tilsæt kylling og steg stykkene gyldne

Tilsæt champignon, svampe og squash

Der burde være lidt væske fra svampe – tilsæt de 2 dåser kokosmælk

Tilsæt de 2 boullionterninger og lad det koge lidt ind – Cirka 5 – 10 min

Smag til med salt og peber og jævn evt. for at give saucen lidt tykkelse

 

Servers i en skål med ris – evt. en dusk grønt på toppen, for ja ærligt, det er ikke den smukkeste ret